ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ…OXI TA ΧΕΡΙΑ .

Image

Κατάργηση ΟΛΩΝ των φόρων .. Διαγραφή  ΟΛΩΝ των χρεών ..

Επιβολή ΜΟΝΟ ΕΝΟΣ φόρου επί όλων των εισοδημάτων και ΜΟΝΟ των εισοδημάτων της τάξεως του 10% για να μπορεί το κράτος να παρέχει κοινωνικές υπηρεσίες ..

Κρατικοποίηση ΟΛΩΝ των τραπεζών που πήραν χρήμα από τους πολίτες ΣΥΝ της Τράπεζας της Ελλάδος που τώρα είναι ιδιωτική ,  ΕΚΤΟΣ  από τις τράπεζες που έχουν υπερδανειστεί  με δισεκατομμύρια από το εξωτερικό για να μην περάσουν τα χρέη τους αυτά στο κράτος  ..  Ας ζητήσουν τα δανικά οι δανειστές από τους μετόχους και τους διαχειριστές τους ..

Κοπή εθνικού νομίσματος και χρηματοδότηση ΟΛΩΝ των επιχειρηματικών σχεδίων -που δικαιολογούνται επαρκώς – των Ελλήνων στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα της οικονομίας .. Το χρήμα που κόβεται για να πάει σε παραγωγικούς τομείς ΔΕΝ είναι πληθωριστικό , αντίθετα αυξάνει την αξία του , αφού παράγει άμεσα υπεραξίες ..

Κατάργηση του ΦΠΑ , επιβολή αυξημένου φόρου σε εισαγωγικά προϊόντα και μηδενική φορολογία στις εξαγωγές ..

Κατάργηση του Τειρεσία και διαγραφή ΟΛΩΝ των πολιτών από τις λίστες του , για να μπορέσει να γίνει γενική επανεκκίνηση ..

Θα δυσκολευτούμε τα 2-3 πρώτα χρόνια , αλλά τουλάχιστον μετά θα έρθει ισορροπία και θα γνωρίσουμε μεγάλους ρυθμούς ανάπτυξης και ευημερίας ,αντίθετα αν ακολουθήσουμε τις σημερινές πολιτικές των επαχθών φόρων και της καταχρεωμένης κοινωνίας τότε δεν θα σηκώσουμε ποτέ κεφάλι και δεν θα δούμε ποτέ προκοπή ..

Η χώρα μας έχει όλες τις δυνατότητες για να παράγει και να καλύψει όλες τις ανάγκες που  έχουν οι πολίτες της .. Η αγροτική παραγωγή καλύπτει άμεσα όλες τις διατροφικές ανάγκες μας και εγγυάται ότι ΔΕΝ θα πεινάσουμε .. Οι φαρμακοβιομηχανίες μας παράγουν τα φάρμακα που έχουμε ανάγκη και η ενέργεια ( ηλεκτρικό – πετρέλαιο – αέριο) με ορθολογική διαχείριση επαρκεί για τις ανάγκες μας και αν δοθεί  προτεραιότητα η χώρα μας μπορεί να είναι και σε θέση να κάνει εξαγωγή ενέργειας αντί να την εισάγει όπως συμβαίνει σήμερα ..

Η χρηματοδότηση με κρατικό νέο χρήμα του πρωτογενή και δευτερογενή τομέα θα δημιουργήσει νέες εκατοντάδες χιλιάδες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ θέσεις εργασίας και θα μπορέσει η κοινωνία μας να μπει ξανά σε κίνηση .. Δόξα  Τον Θεό η χώρα μας έχει πλεόνασμα πλούτου τόσο στο υπέδαφος όσο και επίγεια .. Άφθονη αιολική και ηλιακή ενέργεια και από ότι δείχνουν τα στοιχεία υπεραρκετές ποσότητες υδρογονανθράκων ..

Αυτό που λείπει από τον τόπο μας είναι η ορθολογική και πατριωτική διαχείριση του δημόσιου και κοινού μας πλούτου και αυτό διότι ΠΟΤΕ αυτή η χώρα δεν ήταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ελληνική , ήταν και είναι υπό ξένη κατοχή και κυριαρχία , ήταν και είναι ένα ψευτορωμαίικο   .. Πρέπει δηλαδή ΠΡΩΤΑ να ανατρέψουμε τους κατέχοντες και να πάρουμε την χώρα μας στα χέρια μας και μετά να αρχίσουμε να την ανοικοδομούμε σχεδόν από την αρχή ξανά  ..

Οι σημερινές υποσχέσεις στους «ιθαγενείς» περί «ανάπτυξης»  που ποτέ όμως δεν έρχεται από τους κατέχοντες και τα παπαγαλάκια του συστήματος θυμίζουν τα παραμύθια αυτών που υπόσχονταν στους Εβραίους όταν τους οδηγούσαν στους θαλάμους αερίων για να τους εξοντώσουν ότι τους πάνε απλά για ένα ντουζάκι .. Έτσι και τώρα , μας οδηγούν στην εξόντωση και τον αφανισμό με ψευδείς υποσχέσεις και παραμύθια .. θα πρέπει λοιπόν να ξεμπερδέψουμε πρώτα με αυτούς και μετά αφού απαλλαχθούμε από αυτούς να δημιουργήσουμε εκείνο  το νομικό πλαίσιο  που θα λειτουργήσει υπέρ του λαού διασφαλίζοντας ένας κράτος δικαίου και ευνομίας βγάζοντας από το περιθώριο την μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας που σήμερα έχει  οδηγηθεί εκεί από τις πολιτικές των ξεπουλημένων αχυράνθρωπων που παριστάνουν τους κυβερνήτες του τόπου μας προκειμένου να υπηρετήσουν ξένα και αλλότρια συμφέροντα ..

Όλα είναι θέμα επιλογών και απόφασης .. Αν είμαστε αποφασισμένοι , τότε θα κάνουμε και τις ορθές επιλογές ..

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s