Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΦΑΡΣΑ …

Image

 «Χρεωκοπήσαμεν ως κοινοβουλευτισμός, εξεπέσαμεν ως συνέλευσις και χάσαμε τον ψυχικόν σύνδεσμο προς τον λαόν. Διότι τι είδους ψυχικός σύνδεσμος είναι δυνατόν να διατηρηθή όταν ο μεν λαός φωνάζει δεν θέλω να με κυβερνήση ο Μεταξάς, ημείς δε αδιαφορούντες του απαντώμεν: Και όμως θα σε κυβερνήση ο Μεταξάς».

βουλευτής Ηλείας Βάσος Στεφανόπουλος,

16 Απριλίου 1936

——————-

 Η ιστορία ως φάρσα ……

Το κράτος αυτό από την αρχή του ήταν ένα προτεκτοράτο των «πεφωτισμένων»  Βαυαρών . Όταν η ψευτοδημοκρατία τους κολλούσε , πάντα δημιουργούσαν στρατιωτικές δικτατορίες , μετά από αυτά τα διαστήματα οι ίδιοι άνθρωποι λειτουργούσαν και μέσα στις επόμενες δημοκρατίες ..

Αυτό γινόταν για να κρατούν συνέχεια τους Ρωμηούς υπό κατοχή και να μην καταλαβαίνουν ποιός κάνει πραγματικά κουμάντο , έτσι όταν οι Ρωμηοί ξεσηκώνονταν να μην γνωρίζουν τα πραγματικά κεφάλια που έχουν τον έλεγχο και να ξεσπάνε στα ανδρείκελα … Δεν είναι τυχαίο που μόνο ΕΞΙ (6) άτομα καταδικάστηκαν για δωσιλογισμό μετά την κατοχή , ούτε που πολλά στελέχη του ναζισμού έγιναν αργότερα επιφανείς πολίτες και πολιτικοί της κοινωνίας μας …

 Τέλος πάντων , το πολιτικό αυτό αδιέξοδο οι επικυρίαρχοι το συνάντησαν ξανά στις μέρες μας .. Το πολιτικό κατεστημένο που λειτουργούσε ως βιτρίνα προκάλυψης κατέρρευσε και έτσι ως λύση σκέφτηκαν να ακολουθήσουν τις γνωστές και έτοιμες τακτικές όπως τότε με τον Μεταξά .. Όμως οι εποχές δεν είναι ίδιες .. Σήμερα η πληροφορία δεν ελέγχετε όπως παλιά και έχει πολλούς δρόμους για να ταξιδέψει .. Έτσι όταν αυτοί αποφάσισαν να ακολουθήσουν την τακτική του 36 , δεν υπολόγισαν τις παρούσες συγκυρίες ..

 Σήμερα δεν μπορείς να διαλύσεις την βουλή όπως το 36 και να κάνεις δικτατορία , γιατί υπάρχουν άλλες συνθήκες , ούτε σε παγκόσμιο επίπεδο τα φέουδα πια λειτουργούν όπως παλιά .. Νέες πανίσχυρες δυνάμεις έχουν μπει στο παιχνίδι και η ελεύθερη  διακίνηση του κεφαλαίου έχει διαπλέξει τόσο τα οικονομικά συμφέροντα που η Γερμανία δεν μπορεί να φερθεί σε μία χώρα προτεκτοράτο της όπως παλιά ..

 Φυσικά υπάρχει και η ντόπια τάξη του συστήματος , η οποία όμως αυτή τάξη είναι τόσο κοντόφθαλμη που δεν μπορεί να συνδυάσει αυτές τις νέες ειδικές συνθήκες  και να επεξεργαστεί λύσεις  ..

Αυτές οι συνθήκες σήμερα δεν μπορούν εφαρμοστούν όπως τις έχουν  στο μυαλό τους οι απόγονοι των θιασωτών του Ράιχ .. Φυσικά ζητήσανε  έναν  νέο «Μεταξά»  – Τραπεζίτη για πρωθυπουργό , αλλά οι διαχωριστικές γραμμές δεν υπάρχουν πια και έτσι όσο και να ψάχνουν τι τους βγαίνει  ; Τους βγαίνουν άτομα γνωστά από οικονομικά σκάνδαλα … Στο τέλος θα μας πουν πρωθυπουργός Ρουμελιώτης με υπουργό οικονομικών τον Κοσκωτά και υπουργό ανάπτυξης τον Χριστοφοράκο …

 Η ιστορία όταν επαναλαμβάνετε , τότε αυτό συμβαίνει μόνο κατά ένα μέρος και δεν ισχύουν όλες οι ειδικές συνθήκες των αλλοτινών εποχών , έτσι γίνετε φάρσα και αποκαλύπτει όλο το θέατρο που είχε σκηνοθετηθεί από   τότε στο τώρα ως προκάλυψη και φυσικά καταρρέει ως συνετέθη όλος αυτός ο διαχρονικός θίασος  …  Για αυτό και το «πείραμα»  με τον τραπεζίτη πρωθυπουργό απότυχε παταγωδώς . Σήμερα λοιπόν μετά τις τελευταίες πολιτικές κινήσεις των κομματικών μηχανισμών , βλέπουμε πως ανεξάρτητα από ιδεολογικές ψευδοταυτότητες , υπάρχουν δύο κυρίαρχες  φωνές ..

 Η μία βροντοφωνάζει Εθνική ανεξαρτησία και ευμάρεια για τον λαό ώστε να πάρει αυτός την τύχη του στα χέρια του και η άλλη που λέει ΥΠΟΤΑΓΗ στις ορέξεις της ΕΕ , της Γερμανίας , των επικυρίαρχων με τάσεις μαζοχιστικές και σαδιστικές .. Οι οποίες είναι και οι μόνες υπεύθυνες για όλη την κοινωνική κακοδαιμονία που βιώνουμε σήμερα ..

 Αυτή η δεύτερη φωνή αδιαφορεί για τον άνθρωπο και τις ανάγκες του .. Αδιαφορεί για το πρωτεύον που είναι η επιβίωση του χειμαζόμενου λαού και συντάσσετε με μια αόριστη ιδέα, μια ένωση απάνθρωπη και βάρβαρη , μια ένωση ισχυρών που θεωρεί πως οι αδύναμοι είναι άξιοι της μοίρας τους και ανάξιοι να υπάρχουν και να ζουν ανάμεσα τους ….

 Αυτή η δεύτερη υπηρετεί μια ανόσια κυρίαρχη  Ελίτ .. Μια ελίτ που υπηρετεί τον εαυτό της και μόνον  αυτόν … Ένα βδέλυγμα , ένα συναισθηματικά ανάπηρο ον που έχει όνομα και λέγετε Βελιάλ ..

 Το ερώτημα λοιπόν σήμερα μπαίνει στο εξής διαχωριστικό δίλημμα …

 Θέλουμε ένα κράτος που να υπηρετεί τον άνθρωπο ή ένα κράτος που θα υπηρετεί τους Γερμανούς και το Ράιχ .. Και αν νομίζετε ότι οι Γερμανοί είναι το κράτος μόνο της Μέρκελ , τότε σας διαφεύγουν πολλά  ..

 Μερικά  μόνο από τα Γερμανικά φύλα  είναι τα κάτωθι :

 Τριβόκοι , Νεμέτοι , Βαγγιόνοι , Ματτιάκοι , Ούβιοι , Σουγάμβοι , Βατανοί , Τένκτεροι , Ουσιπέται , Βρούκτεροι , Αμψιβάριοι , Χάττοι , Μάρσοι , Χερούσκοι , Καννικφάτοι , Φρείζιοι , Καύχοι , Μαρκομάννοι , Κουάδοι , Ερμόνδοροι , Σέμνωνες , Λογγομβάρδοι , Σάξονες , Άγγλοι , Βαρίνιοι , Βάρνοι , Ρόγοι , Βουργονδιόνοι , Λούγιοι , Σιλίγκοι , Γότθοι , Γαλίνδοι , Αίσιοι , Γεπίδοι , Αλαμανοί , Φράγκοι και άλλοι ..

 Από την μια μεριά λοιπόν είναι αυτοί με τους πολιτικούς τους στρατούς και από την άλλη εμείς οι Ρωμηοί με σύμμαχο μας μόνο Τον Θεό και την ιστορία μας  …..

 Το σημερινό πολιτικό σύστημα παρά το γεγονός πως επιλέγει τακτικές του 1936 , δεν θα πετύχει τίποτα , γιατί απλούστατα τώρα όλοι  σχεδόν γνωρίζουν  και οι Ρωμηοί έχουν αρχίσει να αποκτούν συνείδηση για  το ποιοί είναι και το προς τα πού πρέπει να βαδίσουν  , το μόνο που χρειάζονται  ακόμα   είναι να καταρρεύσουν μπρος στα μάτια μας  όλα τα ψευδοδιλλήματα  αυτής της βδέλλας της Γερμανίας με τα πολιτικαντικά της παραμύθια ….

 Όσο και αν οι πράκτορες των Φραγκογερμανών στην χώρα μας επιχειρούν να ταυτίσουν  την δική μας φωνή με ψευτο-επαναστάτες  ,με κατασκευασμένους  ψευτο-φασίστες , κατασκευασμένους «τρομοκράτες»  που ξαφνικά «αφήνονται»  ελεύθεροι για να κάνουν «αντιμνημονιακή πολιτική» ώστε να  συνδέσουν με την τρομοκρατία  όσους είναι ενάντιοι στα μνημόνια και την πολιτική τους και ψευτο- διαχωρισμούς τύπου «δεξιάς –αριστεράς»  για να αποπροσανατολίζουν  τους Ρωμηούς και να τους διχάζουν προκειμένου  μέσω του διαίρει και βασίλευε να διαιωνίζουν οι Φραγκογερμανοί την εξουσία στον τόπο μας , δεν θα καταφέρουν τίποτα …

 Δεν ζούμε την αρχή του Δ Ράιχ , αλλά το τέλος όλων των Ράιχ …..

 Η μάχη των μαχών είναι προ των πυλών ….

 Η ώρα για να εκπληρώσουμε το πεπρωμένο μας  κοντεύει … Εμείς θα νικήσουμε .. Ο Θεός ΕΙΝΑΙ μαζί μας … Να έχετε Πίστη ….. Αυτό είναι το πιο δυνατό μας όπλο …  Η ΠΙΣΤΗ …

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s