ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠ’ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ .

Γιατί το ψάρι πάντα βρωμά από το κεφάλι ??

Σε ένα κράτος που βρίσκετε κάτω από ξένη κατοχή  , αυτοί που δέχονται να συνεργαστούν με τους κατακτητές είναι πάντα οι τυχάρπαστοι τυχοδιώκτες με τα χαρακτηριστικά του  Εφιάλτη  Αυτοί λοιπόν οι τυχάρπαστοι τυχοδιώκτες που δεν έχουν κανένα ηθικό φραγμό , για να ασκήσουν την διοίκηση του κράτους προς όφελος των ξένων επικυρίαρχων , δημιουργούν μια πυραμίδα με ομοίους τους , με ανθρώπους δηλαδή που τους μοιάζουν τόσο στην κακία , όσο και στην νοοτροπία .

Έτσι λοιπόν συνεχώς αυτό το κράτος παράγει διαφθορά , ανομία και δυστυχία στους πολίτες του  και  τους κρατά  σε κατάσταση δουλοπαροικίας συνεχώς  .. Επειδή το κράτος αυτό με αυτήν την ηγεσία θεωρεί πως τα υγιή και καλά στοιχεία είναι επικίνδυνα για τον δικό του μηχανισμό , τα απομονώνει τα συκοφαντεί και στο τέλος τα εξοντώνει προκειμένου να αναπαράγονται μόνο όμοιοι με την ηγεσία που διοικεί τυχοδιωκτικά προς όφελος πάντα των ξένων και της τσέπης της . Για αυτό και σε αυτά τα κράτη η διαφθορά , η φαυλότητα και η ανομία είναι στο κόκκινο συνεχώς , γιατί αναπαράγεται με ταχείς ρυθμούς από την τυχοδιωκτική πολιτική και κοινωνική ηγεσία της ανελεύθερης χώρας ..

Κάθε αγώνας κατά των ξένων επικυρίαρχων στην πραγματικόητα ενδυναμώνει την πυραμίδα της διαφθοράς που ως ενδιάμεσος μεταξύ των ξένων και των πολιτών – δούλων  απειλεί έμμεσα τους ξένους και ζητά χάρες για να κρατήσει τον υπόδουλο λαό κάτω από την εξουσία τους , δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την χρησιμότητα τους σε αυτούς προκειμένου να συνεχίζουν να ενισχύονται από τους ξένους επικυρίαρχους και να διαιωνίζουν την εξουσία τους .

Η πάλη λοιπόν δεν είναι μεταξύ των διάφορων πολιτικών μηχανισμών , αλλά μεταξύ των διαφορετικών νοοτροπιών  Θα πρέπει να στιγματίσουμε τους ανίκανους θλιβερούς τυχοδιώκτες που πουλούν εκδούλευση σε αλλότρια συμφέροντα για να θησαυρίζουν σε βάρος του λαού και να τους εκμηδενίσουμε πολιτικά .. Αλλιώς κάθε φορά που αυτοί θα θέλουν να δείξουν σόου στα διεθνή ΜΜΕ και τα αφεντικά τους  , θα βάζουν τους παρακρατικούς τους να καίνε την Αθήνα και να εκτελούν αναλώσιμους πολίτες – στόχους προκειμένου  να ωφεληθούν οι ίδιοι μηχανισμοί που παράγουν το παρακράτος και την δυναστεία τους ..

ΠΡΟΣΟΧΗ το σύστημα αυτό δεν περιορίζετε στα δύο μόνο μεγάλα κόμματα , αλλά σε όλον τον καθεστωτικό μηχανισμό από όλο το πολιτικό φάσμα ,..,Από την άκρα δεξιά , έως την άκρα αριστερά .. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΡΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ Μπερδεύοντας την αλήθεια με το ψέμα , διότι ψέμα είναι και όταν μέσα σε μια μεγάλη αλήθεια , βάλεις ένα τόσο δα μικρό ψεματάκι

Τώρα πια υπάρχουν δύο δρόμοι , να συνεχίσουμε να είμαστε τα θύματα του συστήματος ή να αφυπνιστούμε , να κλείσουμε τα αυτιά μας στις σειρήνες και να του γυρίσουμε επιδεκτικά την πλάτη χρησιμοποιώντας τα δικά του όπλα για να το νικήσουμε και να εξαλείψουμε το σάπιο κεφάλι που δημιουργεί όλη αυτή την κοινωνική δυσωδία ..

Ο Δρόμος της αξιοπρέπειας όμως είναι μόνο ένας .. ΑΝΥΠΑΚΟΗ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s