Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ

Η τέχνη του διαίρει και βασίλευε … :

Έχεις δύο ξεχωριστές κοινότητες οι οποίες μέχρι την στιγμή που αποφασίζεις να τις στρέψεις την μία εναντίον της άλλης , ζούσαν αρμονικά μαζί . Όταν λοιπόν αποφασίσεις ότι αυτές οι δύο κοινότητες στέκονται εμπόδιο  στα φιλόδοξα σχέδιά σου , τότε  στέλνεις τους ανθρώπους σου  που συνήθως διακρίνονται από κακοήθεια και  ικανοποιητικό βαθμό παραπλάνησης για να ανακαλύψουν τυχών ψεγάδια στις σχέσεις των δύο αυτών κοινοτήτων  .

Όταν ανακαλύψουν τις διαφορές αυτές που συνήθως ήταν ασήμαντες και δεν τις είχαν πάρει στα σοβαρά ή προσπαθούσαν να τις εξαλείψουν για να ζήσουν αρμονικά μεταξύ τους   ,  οι δικοί σου άνθρωποι αρχίζουν να τις καλλιεργούν και να τις γιγαντώνουν  … Αφού λοιπόν  οι διαφορές αυτές καλλιεργηθούν και αναπτυχθούν , τότε αρχίζει το «γλέντι» ..

Οι άνθρωποι σου αναλαμβάνουν ουσιαστικό ρόλο και προσποιούνται οι μισοί τους μεν και οι άλλοι μισοί τους δε . Έτσι αρχίζουν να αλληλο κτυπιούνται ( στα ψέματα φυσικά , χωρίς να το καταλαβαίνουν οι άλλοι όμως )  μεταξύ τους . Και έτσι αναλαμβάνουν ηγετικούς ρόλους ανάμεσα στις κοινότητες που πλέον έχουν πάρει τροχιά σύγκρουσης μεταξύ τους ..

Έπειτα αφού  οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε οριστική και αιματηρή ρήξη  , τότε τις χωρίζεις και τις απομονώνεις για μεγάλο χρονικό διάστημα την  μία από την άλλη . Στον καιρό της απομόνωσης οι δικοί σου άνθρωποι  έχουν φροντίσει  με τις νέες τους ταυτότητες να ηγούνται των δύο αυτών κοινοτήτων  και να  καλλιεργούν μόνιμα το μίσος της μίας εναντίον της άλλης με κάθε πρόσφορο μέσο .. Ενίοτε δημιουργείς και μερικά θερμά επεισόδια  κάθε φορά που νομίζεις ότι το μίσος πάει να ξεχαστεί .. Παράλληλα  όμως  φροντίζεις της δύο αυτές κοινότητες  να τις κρατάς σε περιθωριοποιημένη κατάσταση εντός της κοινωνίας ώστε το κριτικό τους πνεύμα να είναι πολύ χαμηλό και να μην είναι σε θέση να καταλάβουν το παιχνίδι σου και φυσικά συνεχίζεις να διαιρείς συνεχώς τις ήδη διαιρεμένες κοινότητες  …

Αφού λοιπόν  το χρονικό διάστημα  της απομόνωσης  μεταξύ των δύο κοινοτήτων θεωρηθεί αρκετό , τόσο ώστε να έχει ξεχάσει η μία  τα κοινά σημεία που είχε με την άλλη και δεν υπάρχει τρόπος  να καταλαγιάσει εύκολα το μίσος που έχεις καλλιεργήσει αμφότερα στις ψυχές των πρώην αδελφών  και νυν εχθρών  , τους αμολάς τον έναν εναντίων του άλλου με σκοπό να εξοντωθούν μέχρι ενός ….

Η συνταγή αυτή έχει εφαρμοστεί με επιτυχία στο παρελθόν στην  περιοχή της ανατολικής Μεσογείου

http://www.oodegr.com/oode/papismos/istorika/drasi_papismou_1600_1700.htm#2.

Και από τότε εφαρμόζετε με την  ίδια επιτυχία όπου κρίνετε απαραίτητο από τους ίδιους κύκλους … Φυσικά στην κάθε περίπτωση υπάρχουν και οι ανάλογες τροποποιήσεις …

Το ουσιαστικό όμως είναι να τρέφεις την ημιμάθεια και την εμπάθεια στους στόχους , λαούς που έχεις επιλέξει .. Η κακεντρέχεια επίσης είναι πολύ χρήσιμη και φυσικά η απουσία της τρυφερότητας των γονέων στα παιδιά τους . ώστε να δημιουργείς συνέχεια , εμπαθείς και κακεντρεχείς ανθρώπους φορτισμένους με πολλά ψυχολογικά προβλήματα  .. Η λύση φυσικά είναι οι παιδικοί σταθμοί , όπου μπορείς άνετα να παίρνεις τα παιδιά από τους γονείς και να τα αφήνεις με  κακοπληρωμένους και αδιάφορους νηπιαγωγούς και δασκάλους , έτσι ώστε  να εκπαιδεύει το ένα το άλλο χωρίς την παρουσία ουσιαστικής και θετικής καθοδήγησης …. Αυτό το υλικό είναι το καλύτερο , μιας και δεν έχει καμία επαφή με τις ρίζες του , άρα δεν κολάει και σε τίποτα ιδιαίτερες αρχές και εύκολα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για τους σκοπούς σου , όποιοι και αν είναι αυτοί …..

Αλλά αυτές οι τεχνικές της κοινωνικής λειτουργίας είναι λεπτομέρειες που ναι μεν εξυπηρετούν το αρχικό σχέδιο , αλλά δεν είναι απαραίτητο να αναλυθούν εδώ ….

Η πολιτική ελίτ της χώρας που ζεις δεν είναι μέρος του λαού αυτής της χώρας , ούτε και η κοινωνική ελίτ . Είναι το υποταγμένο εργαλείο του εχθρού του λαού μας που το χρησιμοποιεί για να κρατά τον λαό μας υπό έλεγχο και σκλαβωμένο σε αυτούς .. Την σημερινή  πολιτική ελίτ δεν  την ενδιαφέρει να σώσει την χώρα , αλλά το πως θα σώσει τον εαυτό της … Οι πολιτικοί «μας» για το μόνο που ενδιαφέρονται πραγματικά είναι τα προνόμιά τους και ο μηνιαίος μισθός τους .. Όλα τα  άλλα είναι θεατρινισμοί και προφάσεις για να περνά ο καιρός και να επιβιώνουν αυτοί σε βάρος των υπολοίπων , δηλαδή λειτουργούν ως καλοκουρδισμένα παράσιτα .. Ποιό παράσιτο ενδιαφέρετε για την οντότητα που παρασιτεί , αν αυτή η οντότητα πεθάνει , θα βρει άλλη για να παρασιτηστεί ..

Άλλωστε μόνο επιβλαβές παράσιτο θα μπορούσε να είναι κάποιος που δέχεται αυτοβούλως να συνεργαστεί με αυτούς που εχθρεύονται τον λαό που υποτίθεται πως υπηρετεί  προς όφελος των ξένων και σε βάρος  του λαού του ..

Για να απαλλαγούμε από αυτά τα παράσιτα πρέπει να κάνουμε  ακριβώς όπως όταν προσπαθούμε να απαλλαγούμε και από τις ψείρες και τα τσιμπούρια που έχουν κωλύσει πάνω μας και μας ρουφούν το αίμα και την ζωή δημιουργώντας μας συνεχείς ενοχλήσεις … Αυτό το καλοζωισμένο  τσιμπούρι από το αίμα σου πρέπει να το αποκόψεις από πάνω σου και να το λιώσεις με τα νύχια σου …

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s